26 Μαΐου 2010

Παπανδρέου: «Αναγκαία λύση η φθηνή εργασία και η μείωση συντάξεων»

Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος συνεχίζει να υλοποιεί τις κυβερνητικές εξαγγελίες και μετά τα αναγκαία μέτρα για τη διάνοιξη κωλοτρυπίδας του Νεοέλληνα, πρωτοτυπεί προτείνοντας νέα φιλολαϊκά μέτρα.

«Το θέμα της ανταγωνιστικότητας, που είναι κεντρικό για εμάς, η Ευρώπη δεν θα μπορέσει να το αντιμετωπίσει, θεωρώντας ότι το κεντρικό πρόβλημα είναι το κοινωνικό κράτος και επομένως η λύση είναι η φθηνή εργασία και η μείωση των συντάξεων, ώστε να αντιμετωπίσουμε πιο ανταγωνιστικές οικονομίες», τόνισε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μιλώντας στο άτυπο υπουργικό Συμβούλιο, το οποίο είχε ως θέμα τον ανταγωνισμό, τις τιμές, τις αποκρατικοποιήσεις και τις προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής.


«Αυτό μπορεί να είναι ένα αναγκαίο, έκτακτο, μέτρο εξισορρόπησης σε περίοδο κρίσης και ιδιαίτερα όταν υπάρχει ένα πρόβλημα, όπως αυτό που αντιμετωπίζει η Ελλάδα», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι η ανταγωνιστικότητα θα αντιμετωπιστεί μέσα από την ουσιαστική ποιότητα των προϊόντων, την ποιότητα στο ανθρώπινο δυναμικό και τη μετάβαση σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο.

ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΣΗΚΩΝΕΣΤΕ!

ΒΛΑΠΤΕΤΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!

4 σχόλια:

celin είπε...

Καθε φορα που σας διαβαζω,θυμωνω κ ταυτοχρονα γελαω,γιατι τα γραφετε καυστικα,σαρκαστικα κ ευστοχα.
Ετσι λοιπον,βγαλτε το σκασμο κ καθηστε σπιτια σας,αυτο ειναι το μηνυμα του Γιωργου.
Νομιζω οτι δε θα αργησε κ πολυ η ωρα που θα δουν κ ολοι αυτοι το μηνυμα το δικο μας

Unknown είπε...

ένα θερμό χειροκρότημα στους 300 καραγκιόζηδες της βουλής.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε Celin,

Καταρχήν, σε ευχαριστούμε πολύ!
Αν δε το ρίξουμε στην ειρωνεία, θα πάμε για αυτοκτονία με αυτά που συμβαίνουν!

Κατά δευτερο έχουμε αρχίσει και χάνουμε την αισιοδοξία μας. Ελπίζουμε σε κάτι απρόσμενο από την πλευρά του λαού καθώς η εξουσία εξαντλεί όλη την αγριότητα και το φασισμό της επάνω στους μη προνομιούχους!

Αλλά, τελικά, πόσοι το καταλαβαίνουν αυτό?

Ζήτω ο Μαντέλης!

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλη συνταγούλα,

Οχι στους 300, στους 280! Υπάρχουν και κάποιες φωνές οι οποιες είναι αξιότιμες και ειλικρινείς (όσο μπορεί κανείς) στο διηνεκές!