2 Νοεμβρίου 2009

Νέα σύμπραξη ΠΑΣΟΚ με ΟΠΑΠ-Κόκκαλη-Βαρδινογιάννη

Και η προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και αυτή, θέλει να δώσει μερίδιο στους ΜΕΓΑΛΟΥΣ της χώρας μας από το τζόγο.Αυτό το παιχνίδι συμφερόντων δεν αλλάζει στην Ελλάδα με τίποτα.Οι κυβερνήσεις είναι πιόνια των επιχειρηματιών έτσι και αλλιώς…

Έτοιμοι για άλλη μια επιχειρηματική... «μονομαχία», αυτή τη φορά στο χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος, είναι οι όμιλοι Βαρδινογιάννη και Κόκκαλη, καθώς μάλιστα η κυβέρνηση προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να εκχωρήσει μέσω διαγωνισμού τις πρώτες άδειες για νόμιμο στοίχημα στον κυβερνοχώρο.Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο επιτελείο του υπουργού Πολιτισμού, αλλά και στο υπουργείο Οικονομικών, ωριμάζει η ιδέα, ότι το Δημόσιο μπορεί να δώσει μια αποτελεσματική λύση στην αμφισβήτηση του μονοπωλίου του ΟΠΑΠ μέσω διαδικτύου, δημοπρατώντας νόμιμες άδειες on-line στοιχηματισμού.
Άλλωστε, στην ίδια κατεύθυνση κινούνται όλο και περισσότερες ευρωπαϊκές κυβερνήσεις, καθώς αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες προστασίας των κρατικών μονοπωλίων από τις διαδικτυακές επιθέσεις.
Μία από τις άδειες αναμένεται να λάβει ο ΟΠΑΠ, ενώ για τις άλλες δύο ήδη «πλασάρονται» κατάλληλα οι όμιλοι Κόκκαλη και Βαρδινογιάννη.

Πηγή: troktiko

Σχόλιο Πειρατών:

Αρχίσανε πάλι τα επιχειρηματικά δαιμόνια του ΠΑΣΟΚ. Ξεχνιούνται οι παλιές αγαπές προς το Κοκκαλιστάν...??? Απλα τώρα δε θέλουν να στεναχωρήσουν την άλλη δύσμοιρη οικογένεια της χώρας που το πραγματικό της εισόδημα έχει διαβρωθεί από τον πληθωρισμό...Χαχαχα!!!

Απλά εμείς να θυμίσουμε και τις δηλώσεις του Τζέφρυ σχετικά με τη διαπλοκή στις προγραμματικές δηλώσεις αυτού του μεγάλου πράσινου κινήματος...«Ξεκινήσαμε το συμμάζεμα όχι επειδή δεχόμαστε έξωθεν πιέσεις αλλά επειδή το επιβάλλει ο σεβασμός μας στα χρήματα του ελληνικού λαού, του Έλληνα φορολογούμενου, στην περιουσία του.
Που δεν μπορεί να σπαταλιέται σε χαριστικές πράξεις για ισχυρούς και ημέτερους».


Νο comment που θα έλεγε και η πράσινη γιαγιά μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: