23 Νοεμβρίου 2009

Βύσμα η νέα γενική γραμματέας του Υπ. Πολιτισμού

Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού, Πάυλου Γερουλάνου, ορίστηκε νέα γενική γραμματέας του Υπουργείου, η Χιώτισσα Δρ. Αρχαιολογίας Λίνα Μενδώνη. Ουσιαστικά πρόκειται για επαναφορά της Λίνας Μενδώνη, στη παλιά της θέση, πριν την αλλαγή κυβέρνησης το 2004. Η απόφαση έγινε σήμερα το πρωί γνωστή, αλλά είχε παρθεί στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Η κυρία Μενδώνη, για σήμερα... έχει ξεκινήσει επαφές με τους αρμόδιους φορείς για θέματα πολιτισμού, ενώ αυτή την ώρα, πραγματοποιεί σύσκεψη με τον αρμόδιο Υπουργό.

Πηγή: troktiko

ΠΑΣΟΚΑΡΑ η Μενδώνη...Προφανώς κλήθηκαν για συνέντευξη όλοι οι υποψήφιοι και επιλέχθηκε η γκουρού του πολιτισμού, ε? Λογικά έτσι θα έγινε. Άλλωστε μπορεί να μας απαντήσει γι αυτό το HR του Υπουργείου Πολιτισμού ή το ΗR του γραφείου του Πρωθυπουργού? Το τμήμα, δηλαδή, που έκανε το screening των βιογραφικών...

Απλά να υπενθυμίσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του ΓΑΠ στις 16 Οκτωβρίου όπου δεσμεύθηκε ότι θα υιοθετήσει κάθε πρόταση που θα συντελεί στην ενίσχυση της διαφάνειας «απ’ όπου κι αν προέρχεται»...Χαχαχαχα!!!

ΠΑΣΟΚΑΡΑ απο τα παλιά, όπως την ξέραμε, βρώμικη και υποκριτική!

Δεν υπάρχουν σχόλια: