30 Νοεμβρίου 2009

Να καλωσορίσουμε το νέο αρχηγό...

Και επειδή τα δεξιά ...παλικάρια επέλεξαν το νέο αρχηγό τους, εμείς προχωράμε σε ένα αφιέρωμα για τον τεράστιο Αντώνη, νέο πρόεδρο της ΝΔ...

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Σαμαράς στην Καθημερινή της Κυριακής στις 4 Ιουλίου του 1993, είχε προβεί στις παρακάτω δηλώσεις:

Καρκαγιάννης: Αν υποθέσουμε ότι εξαλειφθούν αυτές οι παραμορφώσεις, όπως τις αποκαλείτε, τότε θα επιστρέψετε στη Ν.Δ.;

Σαμαράς: Όχι, δεν θα επιστρέψω. Έχω ήδη χαράξει το δρόμο μου με την "Πολιτική Άνοιξη" και η Ν.Δ., όπως και τα άλλα κόμματα, ακολουθούν το δικό τους δρόμο.

Σαμαράς: Δεν θα επιστρέψω, συνεπώς, στη Ν.Δ. και αν ακόμη αλλάξουν οι πολιτικές συνθήκες, έστω και αν με καλέσουν για να γίνω "αρχηγός" της.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρκαγιάννης: Πολιτική πράξη, ωστόσο, λειψή. Ολοκληρωμένη πολιτική πράξη θα ήταν αν προκαλούσε την πτώση της κυβερνήσεως. Δεν λέω ότι...έπρεπε να το κάνετε. Αλλά αφού δεν το κάνατε και δεσμευθήκατε να μην το κάνετε, ποια είναι η πολιτική πράξη;

Σαμαράς: Το θέμα είναι λεπτό και δεν δέχομαι αυτή την τοποθέτηση. Είναι κατ'αρχήν θέμα αρχής. Η κυβέρνηση εξελέγη για μια τετραετία. Εγώ εξελέγην βουλευτής με τη Ν.Δ. Δεν ξέρω ποιος μου δίνει το δικαίωμα να ρίξω μια κυβέρνηση που την εξέλεξε ο λαός ή να παραμείνω βουλευτής, όταν έχω διαφωνήσει με τη Ν.Δ. Άλλωστε, και μέσα στη Ν.Δ. ήμουν μειοψηφία. Μετά τα όσα έχουν συμβεί είναι χρέος του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης να κρίνουν και να αποφασίσουν αν έχουν τις δυνάμεις να συνεχίσουν το έργο τους, προς όφελος του τόπου, ως το τέλος της τετραετίας. Νομίζω ότι δεν τις έχουν. Αυτή είναι η έννοια της δέσμευσης που πράγματι ανέλαβα.

Στις 29/11/1993 έκανε τη διακήρυξη: "Δεν είμαστε κόμμα συγγενικό της ΝΔ".

Στις 24/10/1994 ο Α. Σαμαράς δήλωσε: "Αυτούς που προβλέπουν "επανασυγκόλληση" (με τη ΝΔ) τους καλώ να αποκολληθούν από την πλάνη τους, αλλιώς θα παραμείνουν προσκολλημένοι στα δεδομένα του 1960" (συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΛΑΝ). ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Πάντα συνεπής οι δεξιοί στα λόγια τους...Πάντα ζώα!!!

Σημερινός πρόεδρος της ΝΔ..??? Αντώνης Σαμαράς!!!


Συγχαρητήρια σε όλους τους συνεπείς δεξιούς που έβγαλαν το συνεπή Αντωνάκη. Άλλωστε όπως έχει δείξει και η ιστορία, οι δεξιοί ήταν πάντα συνεπείς στο...ξεπούλημα.

ΥΓ. Για το μόνο που είμαστε χαρούμενοι είναι ότι ο αρχιπροδότης Μητσοτάκης και η κορούλα του, έχασαν από αυτόν που τους πούλησε το 1993. Εχει γυρίσματα ο καιρός. Αντε Κωστάκη, πάρτε το χαμπάρι...Τελειώσατε επιτέλους!!! Στον αγύριστο!

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Ο Σαμαράς πάντως δεν είναι δεξιός σε σχέση με το χώρο της ΝΔ, ειναι πιο φιλελευθερός...
Τώρα για ποιο λόγο γύρισε μάλλον επειδή η ΠΟΛ.ΑΝ απότυχε διότι δεν είχε έρισμα πολιτικό στην κοινωνία.
Τώρα ποιός είναι δεξιά η αριστερά στην Ελλάδα υπάρχει συγχυσή εγώ θεωρώ το ΠΑ.ΣΟΚ δεξιό περισσότερο απο την ΝΔ διότι μην ξεχνάς το ΠΑ.ΣΟΚ το παίζει ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλά παίρνει χειρότερα αντιλαικά μέτρα όπως η κρατική καταστολή στα εξάρχεια, η κατάργηση των συμβασιούχων και άλλα μέτρα που κάθε άλλο παρά Αριστερά είναι...