23 Νοεμβρίου 2009

Χρυσοχοΐδης: «Θα φύγουν από την αστυνομία»

«Θα φύγουν και δεν θα ξαναδούν ποτέ την αστυνομία», δεσμεύθηκε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αναφερόμενος στους δύο αστυνομικούς οι οποίοι άσκησαν βία σε γυναίκα με μικρό παιδί, προχθές, στην Κυψέλη. Ο ίδιος προανήγγειλε θεσμικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της αστυνομικής αυθαιρεσίας, τονίζοντας: «Θα είμαστε δίκαιοι και αυστηροί».

Τι θα γίνει με τις ζαρντινιέρες, τα ναρκωτικά και τις αυθαίρετες συλλήψεις και προσαγωγές ρε Χρυσαυγίδη?

Θα κάνεις καμία έρευνα για όλα αυτά ή αναφέρεσαι σε όσα θα ισχύσουν όταν περάσει το προεδρικό διάταγμα (δηλαδή κανένα 3μηνο μετά)?

Στις 6 Δεκεμβρίου που θα φυλακίσεις πάλι όλη τη νεολαία και θα αυθαιρετούν οι δούλοι σου, τι έχεις να δηλώσεις?

Καλά εσύ δεν είχες δηλώσει ότι έχουμε πόλεμο? Ποιος κήρυξε ανακωχή?

Επίσης, θέλουμε εξηγήσεις συγκρίνοντας τη μεταφορά του Ριτζάι και τη μεταφορά της κοπέλας που συνέλαβες για τους Πυρήνες? Για ποιο λόγο αυτή η διαφοροποίηση? Ποιος είναι επικίνδυνος?

Επίσης, έχω να δηλώσω ότι είμαι διατεθειμένος να ρουφιανέψω όποιον έχεις επικυρήξει ή θα επικηρύξεις(ληστες με τα μαύρα, διαρρήκτες με τα ροζ, επαναστάτες με μπικίνι) αρκεί να μου δώσεις την αμοιβή και ένα bonus όπως αυτό που παίρνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, ή ο Αθανασόπουλος της ΔΕΗ ή ο Αράπογλου ή γενικά όλοι οι διορισμένοι με αξιοκρατικά κριτήρια και διαφανείς διαδικασίες...

Μπάτσοι πρεζάκια βαποράκια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: