9 Νοεμβρίου 2009

Μεγάλες αθλιότητες στις Μικρές Κυκλάδες

Επεισόδια σημειώθηκαν στο λιμάνι της Σχοινούσας, εξ αιτίας του αποκλεισμού του νησιού από την πρόσδεση όλων των πλοίων. Οι δικαιολογημένα οργισμένοι κάτοικοι του νησιού, αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αυτού του είδους την κινητοποίηση μετά από την απαράδεκτη απόφαση του, υψηλά αμειβομένου, Διοικητή του Νοσοκομείου Νάξου, να αποσπάσει τον ειδικευμένο Παθολόγο Ιατρό του Περιφερειακού Ιατρείου Σχοινούσας, κ. Πέγο Αθανάσιο, στο αντίστοιχο ιατρείο Κουφονησίου.

Το λιμενικό από την Νάξο κατέφθασε εσπευσμένα στο λιμάνι της Σχοινούσας με σκοπό να συλλάβει τον πρόεδρο της Κοινότητας Θεοδόση Σκαρλάτο και αφού δεν μπόρεσε να τον βρει, θέλησε να συλλάβει δύο Σχοινουσιώτες.

Επιτέλους τι λέει για το ζήτημα που δημιουργήθηκε και την αναστάτωση που προκάλεσε στην μικρή και ήσυχη Κοινωνία της Σχοινούσας, η Yπουργός Υγείας και ποία στάση τηρεί ο Υπουργός "προστασίας των πολιτών"???

Σχόλιο Πειρατών:

Εμείς ως σκεπτόμενοι πολίτες διερωτώμεθα...: Ρε Παπανδρέου Σοσιαλιστή, είναι δυνατόν να φέρεσαι έτσι σε ανθρώπους που είναι πραγματικοί ήρωες μένοντας στις μικρές Κυκλάδες...??? Δηλαδή από το 1.000.000 ευρώ που πήρε ο Τσουκάτος από τη Siemens (αυτά που ξέρουμε) και τα έδωσε στο κόμμα όπως λέει, δε μπορείς να δώσεις ρε Γιώργο 100.000 ευρώ και να στείλεις 2-3 γιατρούς σε αυτά τα νησιά..???

Πηγή : Athens.indymedia

Δεν υπάρχουν σχόλια: