10 Ιουνίου 2010

«Κοιμήθηκε» ΠΑΛΙ η δικαιοσύνη στην περίπτωση της πυτζάμας...

Τα θυμάστε τα σκηνικά στη Θεσσαλονίκη στις 06/12/2009; Αν όχι, θα βοηθήσουμε ώστε να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη.
Στις 6 Δεκεμβρίου 2009, το μεσημέρι, στη Θεσσαλονίκη, ενώ η πορεία προς την μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου βρισκόταν σε εξέλιξη, ο φοιτητής Γιώργος Δημητρίου βγήκε με τις πυτζάμες του στην πλατεία Αριστοτέλους, δε συμμετείχε καθόλου στην πορεία και παρόλα αυτά βρέθηκε χτυπημένος, προσαχθέν, αφού τον συνέλαβαν ΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. Του φορτώσαν μια τσάντα με μολώτοφ που προφανώς δεν ανήκε στον ίδιο.
Έτσι ο φοιτητής Γιώργος Δημητρίου βρέθηκε κατηγορούμενος για δύο κακουργήματα και σήμερα θα ήταν ήδη προφυλακισμένος, αντιμετωπίζοντας ποινή κάθειρξης μέχρι 15 χρόνια, εαν δεν υπήρχε αυτό το βίντεο όπου φαίνεται ξεκάθαρα πως ένας απο τους αστυνομικούς αφήνει δίπλα στο φοιτητη την τσάντα που ποτέ δεν ήταν δική του…

Ολόκληρη η κατάθεση των μπάτσων-προστατων του πολίτη εδώ

Παρακάτω ακολουθεί η ανακοίνωση των ποινών των μπάτσων προστασίας του πολίτη σχετικά με τη σκευωρία.

Ποινή αργίας τριών μηνών σε έναν ανθυπαστυνόμο και δύο μηνών σε 4 αστυνομικούς επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., που συνεδρίασε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τη σκευωρία που στήθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη εις βάρος 23χρονου φοιτητή, γνωστού ως φοιτητή με την «πιτζάμα».
Το Δεκέμβρη του 2009 κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων με τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου, οι 5 αστυνομικοί επιχείρησαν να ενοχοποιήσουν το φοιτητή, «φορτώνοντάς» τον σακίδιο με μολότοφ.
Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ερασιτεχνικά βίντεο και φωτογραφίες που τράβηξαν διαδηλωτές, τα οποία αποδείκνυαν τη μη εμπλοκή του φοιτητή. Για το γεγονός αυτό αναγκάστηκε να ζητήσει «συγγνώμη» η ΕΛ.ΑΣ. με επίσημη ανακοίνωσή της.
Πρόστιμο 300 ευρώ επέβαλε το Πειθαρχικό Συμβούλιο και σε έναν έκτο αστυνομικό, ο οποίος έριξε στο έδαφος συσκευή κινητού τηλεφώνου, με την οποία κατέγραφε το συμβάν μια αυτόπτης μάρτυρας.
Οι καταδικασθέντες, που έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο της ΕΛ.ΑΣ., απέφυγαν την απόταξη, αφού τιμωρήθηκαν για λάθος και όχι για συνειδητή ενέργεια.

Για άλλη μια φορά το μαχαίρι στο κόκκαλο! Θυμάστε τις διαβεβαιώσεις Χρυσαυγίδη;

Συμπέρασμα: Μην αφήνετε τα παιδιά σας να κατεβάζουν τα σκουπίδια! Ο Χρυσαυγίδης και η ΜΠΑΤΣΟΚΙΚΗ δημοκρατία, ενδεχομένως, να τον συλλάβουν για βομβιστικές επιθέσεις...

Αντιθέτως, γραφτείτε στο ΠΑΣΟΚ μήπως και μπλέξετε σε καμιά κομπινούλα. Δεν υπάρχει περίπτωση να διωχθείς για οτιδήποτε, ανεξαρτήτως στοιχείων.

Υπευθυνος Επικοινωνίας: Σημίτης Κωνσταντίνος
Άξιος Αντικαταστάτης: George Μίζας Παπανδρέου

Δεν υπάρχουν σχόλια: