17 Ιουνίου 2010

Πλημμέλημα το σκάνδαλο Ζαχόπουλου...

Με βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών παραπέμπονται να δικαστούν για πλημμελήματα -και όχι για κακουργήματα όπως είχαν αρχικά διωχθεί- τέσσερις εμπλεκόμενοι στο σκάνδαλο Ζαχόπουλου. Πρόκειται για την Εύη Τσέκου, τον τότε δικηγόρο της Χρήστο Νικολουτσόπουλο, τον εκδότη Θέμο Αναστασιάδη και το δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη.

Η Εύη Τσέκου διώκεται για εκβίαση και παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Κατηγορίες που αφορούν στην παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων βαρύνουν και τους υπόλοιπους τρεις και αφορούν στην υπόθεση του "ροζ" DVD.

Δύο ακόμη άτομα που είχαν βρεθεί κατηγορούμενοι για την υπόθεση απαλλάχθηκαν. Πρόκειται για τους δικηγόρους Ηρακλή Κουτελίδα και Δημήτρη Μπαλέρμπα.

Στο βούλευμα γίνεται αναφορά στον τρόπο δράσης της κ. Τσέκου, για την οποία σημειώνεται πως επιχείρησε μέσω του DVD να εκβιάσει τον τότε γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Χρήστο Ζαχόπουλου, προκειμένου να εξασφαλίσει το διορισμό της. Όπως αναφέρεται, απέτυχε καθώς εκείνος δεν ενέδωσε και προτίμησε την απόπειρα αυτοκτονίας.

Πηγή: enet

Ο γαμήκουλας του Υπ. Πολιτισμού, ο καταχραστής δημοσίου χρήματος και ο υπεύθυνος προσλήψεων και μονιμοποιήσεων με βάση το βυζί και το μουνί, δε διώκεται?

Ο εκβιαστής Θέμος?

Για άλλη μία φορά έλαμψε η δικαιοσύνη! Είναι επείγουσα η εύρεση της συσχέτισης, θετικής ή αρνητικής, ανάμεσα στην αλλαγή που ευαγγελίζεται ο δολοφόνος των ονείρων μας, Γιωργάκης, και στην απονομή δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: