29 Ιουνίου 2010

Θαυμάστε τις ορδές των μπάτσων στην υπηρεσία του ΔΝΤ





















Διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν μέσα στον σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια και κυνήγησαν τον κόσμο που αποχωρούσε από την πορεία.
Χτυπούσαν όποιον έβρισκαν μπροστά τους, κυνηγούσαν τον κόσμο στις σκάλες, ακόμη και στις αποβάθρες με κίνδυνο να πέσει κόσμος στις γραμμές με το ηλεκτρικό ρεύμα και να έχουμε άλλα...


Θα πρέπει να επισημάνω εδώ την απερίγραπτη στάση του οδηγού του συρμού του ΗΣΑΠ. Ο κρατικοδίαιτος αυτός υπαλληλίσκος που κατά καιρούς ζητάει την αλληλεγγύη μας με τις απεργίες του για να μη πειράξουν τον μισθούλη του, και θα πάρει την αλληλεγγύη που του αξίζει από δω και πέρα...
Ο υπαλληλίσκος λοιπόν αυτός, που τον βλέπουμε στη φωτό με το άσπρο πουκάμισο και την γραβάτα, προσπαθούσε να βγάλει τον κόσμο μέσα από το τρένο για να πάρει το τρένο του και να φύγει, δίνοντας ουσιαστικά τους διαδηλωτές, βορρά στις ορέξεις των ΜΑΤ.

Πρακτικές που θυμίζουν δοσιλόγους και ρουφιάνους του περήφανου ελληνικού παρελθόντος.

Από τη στιγμή που οι μπάτσοι συνεχίζουν να ξυλοκοπούν το λαό, ανεξαρτήτως λόγου και αιτίας, ενώ παράλληλα υφίστανται περικοπές (πολύ λιγότερες βέβαια εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους), δείχνουν για άλλη μια φορά το ιδιαίτερα χαμηλό επίπεδό τους αλλά και τη θέση τους στην ελληνική κοινωνία.

Απέναντι από τους εργαζόμενους (όπως πάντα) και το δεξί χέρι της κυβέρνησης του ΔΝΤ και των νοσταλγών της χούντας, Παπανδρέου και Χρυσαυγίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: