4 Δεκεμβρίου 2009

Ο φασισμός της αστικής δημοκρατίας έχει πλέον ξεπεράσει τα όρια

Το κωλοκράτος και οι κωλόμπατσοι είναι γνωστό ότι είναι πνιγμένοι στα σκατά! Το ζήτημα είναι ότι πλέον θέλουν να καταστρέψουν τις ζωές νέων παιδιών και τις οικογένειές τους. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι από μια κατάθεση ενός μπάτσου, ένα παιδί 26 ετών καταδικάζεται σε 7,5 χρόνια φυλακή.

Ναι, σε 7,5 χρόνια φυλακή! Με μαρτυρία ενός μπάτσου...7,5 χρόνια φυλακή!

Έτσι, λοιπόν, ο Ηλίας Νικολάου "τιμωρήθηκε" με ποινή κάθειρξης 7,5 ετών από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, για την έκρηξη αυτοσχέδιου εμπρηστικού μηχανισμού έξω από το κτίριο της Δημοτικής Αστυνομίας Ευόσμου, στις 2 τα ξημερώματα της 13ης Ιανουαρίου 2009. Το Δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να μην έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Αν ήταν ανάποδα ο κατηγορούμενος και ο μάρτυρας, δηλαδή ο μπάτσος να δικάζεται με τη μαρτυρία ενός νέου 26 ετών, ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα??? Σιγουρα όχι 7,5 χρόνια φυλακή...Μάλλον, σίγουρα αθώωση του μπάτσου!

Εδώ η δημοκρατία τιμώρησε το δολοφόνο-μπάτσο Α. Μελίστα για τη δολοφονία του Μιχάλη Καλτεζά το 1985, πρωτόδικα σε 2,5 χρόνια φυλάκισης με αναστολή ενώ στο δευτεροβάθμιο, στις 25/1/1990, αθωώθηκε. Ε, ρε Δημοκρατία...!!!

Να αναφέρουμε τις ζαρντινιέρες που σηκώθηκαν μόνες τους και χτυπούσαν το φοιτητή από την Κύπρο? Ψάξτε την τιμωρία!

Nα αναφέρουμε το φοιτητή που συνελήφθη με τα πράσινα allstar στη Θεσ/νικη (αυτή η πόλη είναι γεμάτη από μπάτσους-λουλούδια, από τις σχολές της αστυνομίας παρεπιμπτόντως, μορφωμένοι δηλαδή...) επειδή τα...φορούσε? Ψάξτε την τιμωρία!

Να αναφέρουμε το νεκρό μετανάστη στο αστυνομικό τμήμα Νίκαιας? Ψάξτε την τιμωρία!

Να αναφέρουμε τους βασανισμούς κρατουμένων στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας? Ψάξτε την τιμωρία!

Να αναφέρουμε το Αλεξη Γρηγορόπουλο που έπεσε νεκρός τέτοιες μέρες το 2008 επειδή εκνέυρισε ένα μπάτσο (που παρεπιμπτόντως είχε μπει με βύσμα)? Εδώ η δική στην Άμφισσα...

Να αναφέρουμε τους νεκρούς μετανάστες στην Πέτρου Ράλλη? Ψάξτε την τιμωρία!

Να αναφέρουμε το Θοδωρή Ηλιόπουλο που εκρατείτο για 9 περίπου μήνες από τις μαρτυρίες 2 μπάτσων? Ψάξτε την τιμωρία!

Να αναφέρουμε χιλιάδες προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς πολιτών σε πορείες, διαμαρτυρίες, απεργείες, γήπεδα? Ψάξτε τις τιμωρίες!

Να αναφέρουμε το νεαρό με τον τρυπημένο πνεύμονα επειδή περνούσε από τα Εξάρχεια στις αρχές Σεπτέμβρη? Ψάξτε την τιμωρία!

Να αναφέρουμε την κατοχή της περιοχής των Εξαρχείων και τις εκατοντάδες προσαγωγές ατόμων επειδή πηγαίνουν για καφέ ή για να αγοράσουν κάποιο βιβλίο?? Ψάξτε την τιμωρία!

Πόσα ξεχνάμε, ξέρετε? Δε προλαβαίνουμε να τα απαριθμήσουμε! Το γιατί το ξέρετε???

Γιατί η αστυνομία αυθαιρετεί...και δολοφονεί.

Δεν ανοίγουμε καν τη συζήτηση για την Κούνεβα και τους ...συλληφθέντες δολοφόνους της, τα πολτικά σκάνδαλα των ομολόγων, της Siemens, των υποκλοπών της Vodafone με ένα ...νεκρό, του Βατοπεδίου, τουΧρηματιστηριου, του Σάμινα, της Ρικομέξ, των κουμπάρων, του καρτέλ του γάλακτος, της Μπακογιάννη και τις σχέσεις με το Χριστοφοράκο.

ΥΓ. Στην υποκρισία των γελοίων Νεοελλήνων θα πρέπει να προσθέσουμε το εξής: Στα γεγονότα του Δεκέμβρη όλοι έκλεγαν (με κροκοδείλια δάκρυα εννοείται), δημοσιογράφοι και νεοέλληνες, τις 55 "χαμένες" θέσεις του καμμένου καταστήματος της Sprider Stores. Το καμμένο κατάστημα εννοείται πως ξαναλειτούργησε (και μπράβο στην εταιρεία που το επιχείρησε και δε χάθηκε ούτε μία θέση) αλλά από τότε χάθηκαν πάνω από 80.000 θέσεις εργασίας (απολύσεις ή διακοπή λειτουργίας επιχειρήσεων). Καμία όμως αναφορά είτε από τους θιγμένους τότε Νεοέλληνες ούτε βέβαια και από τους μεγάλους δημοσιοκάφρους. Δείγμα της απέραντης ελληνικής υποκρισίας και της εύκολης χειραγώγησής του από τα ΜΜΕ ή ΜΜΧ (Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης).

Να πούμε για τα εργατικά ατυχήματα και την εργοδοτική τρομοκρατία...????Μεγάλο κεφάλαιο και αυτό! Θα το ανοίξουμε τις επόμενες ημέρες.

Τώρα προέχει ο Ηλίας. Εδώ θα βρείτε την επιστολή που έστειλε ο πατέρας του στο troktiko σχετικά με τη χθεσινή ποινή του!

Εμείς ως bloggers προτείνουμε:

1. Την αναζήτηση από τους υγιείς κατοίκους αυτής της χώρας το όνομα αυτού του μπάτσου που φυλάκισε τα νιάτα και την ψυχή ενός παιδιού ώστε να του κάνουμε τη ζωή πατίνι! Επίσης, να βγάλουμε στη φόρα και τα ονόματα όλων όσων συμμετείχαν στη δίκη (εισαγγελείς, δικαστές κλπ)

2. Την Χούντα που επιδιώκουν να εγκαθιδρύσουν τα "σοσιαλιστικά" καθίκια του ΜΠΑΤΣΟΚ σχετικά με τις ιδέες και τις σκέψεις αλλά και να περάσουν ένα μήνυμα στους νέους που αντιστέκονται και δε γίνονται κομματικά σκουπίδια και γλυφτράκια.

3. Να κοινοποίησουμε το ζήτημα σε όλα τα διεθνή μέσα συντονισμένα και να απαιτήσουμε την απόσυρση της ποινής του Ηλία.

4. Να μηνύσουμε ομαδικώς το Χρυσοχοϊδη, το μπάτσο αλλά και τον αστυνομικό διευθυντη Β. Ελλάδος για την καταβολή αποζημιώσεων στην οικογένεια του Ηλία. Αλλωστε φυλακή δε πρόκειται να μπουν αυτοί παρά μόνο ο Ηλίας. Η τσέπη τους είναι που τους νοιάζει μόνο. Εκεί θα τους χτυπάμε από εδώ και πέρα. Βέβαια η παραπάνω συμπεριφορά του κράτους απέναντι σε ένα νέο άνθρωπο γεννά άλλες συμπεριφορές αλλά αυτό είναι ένα νέο θέμα που θα θίξουμε στο μέλλον.

5. Την οργανωση ενός κοινού ταμείου από όλους μας ώστε παρόμοιες περιπτώσεις στο μέλλον να έχουν ισχυρότερες νομικές ασπίδες αλλά και χρήματα για τη αντιδιαφήμιση ενάντια στο κράτος και στους σαθρούς εντολοδόχους του.

Μέχρι τότε, είμαστε, με όποιο τρόπο μας ζητηθεί δίπλα στον Ηλία, την οικογένειά του και καλούμε όλες τις παρατάξεις, στην πορεία της Κυριακής για το δολοφονημένο, από τους μπάτσους, Αλέξη, να διαδηλώσουν για ακόμη έναν νέο παιδί-όμηρο του κράτους, τον Ηλία Νικολάου!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ας βγει ενας αντιεξουσιαστης πχ Νικολαου που ολοι ξερουμε οτι εκανε αυτο που τον κατηγορουν να το παραδεχτει μπροστα σε ολο το δικαστηριο κ να γινει ηρωας.Αυτο πρεπει να κανουν τα παλικαρια να ανεβασουν το ηθικο ολων κ να γεμισουμε περηφανεια.Καλυτερα 7.5 χρονια κ ηρωας για ολους παρα ετσι.Η μαχη θα εχει κ απωλειες.Αρκει να μην χαθει ο πολεμος.