5 Δεκεμβρίου 2009

Συνάντηση Χρυσοχοϊδη τις προηγούμενες μέρες με εκδότες

Ενισχύοντας την καταγγελία των τεχνικών της τηλεόρασης για την επιχείρηση χειραγώγησης της ενημέρωσης απο το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αποκάλυπτουμε με τη σειρά μας το γεγονός της συνάντησης του κ. Χρυσοχοϊδη με εκδότες εφημερίδων. Ενδεικτικό είναι ότι μετά τις 17 Νοέμβρη ο κ. Χρυσοχοϊδης επισκέφθηκε τα γραφεία της Ελευθεροτυπίας, μετά και το πρώτοσέλιδό της με τον χαρακτηριστικό τίτλο "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ", που αναφερόταν στις αθρόες προσαγωγές την ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης συναντήθηκε με τον εκδότη κ. Τεγόπουλο και τον διευθυντή κ. Παναγόπουλο, με προφανή στόχο να πιέσει τη διεύθυνση της εφημερίδας να μην αναδεικνύει ζητήματα αστυνομικής βίας και αυθαιρεσίας, εν όψεις της επετείου της δολοφονίας του Αλ. Γρηγορόπουλου. Ο κ. Χρυσοχοϊδης επιθυμώντας να δημιουργήσει την απαιτούμενη συναίνεση για τις σημερινές και επικείμενες ενέργειες εντυπωσιασμού και τρομοκράτησης, επιδιώξε και επιδιώκει συνεχείς επαφές με τις διευθύνσεις των ΜΜΕ και δη εκείνων, που θεωρούνται πιο "προοδευτικές".

Μετά τις συνάντησεις, που είχε ο υπουργός Προ.Πο, με τους πρυτάνεις για τα ζητήματα ασύλου, τους εκδότες και διευθυντές των ΜΜΕ, ακολούθησαν επαφές με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και κατόπιν με αρχηγούς κομμάτων.

Την ίδια ώρα, σύμβουλοι του υφυπουργού Προ.Πο επιχειρούν εναγωνίως να πληροφορηθούν για τις κινήσεις των διαδηλωτών αύριο και τη Δευτέρα. Σκοπός όλων αυτών των ενεργειών είναι να μπει η πόλη και κατ' προέκταση η χώρα "σε γύψο".



Δεν υπάρχουν σχόλια: