14 Δεκεμβρίου 2009

Απίστευτες ομοιότητες του ΜΠΑΤΣΟΚ με τη Χούντα των Συνταγματαρχών

Οι ομοιότητες των συμπεριφορών και των πρακτικών Χρυσοχοΐδη και Αστυνομίας (της Δημοκρατικής πλέον) με τη Χούντα είναι απίστευτες. Δόγματα περί μηδενικής ανοχής, εκατοντάδες αναίτιες προσαγωγές, διαδηλωτές αιμόφυρτοι, ξυλοκοπημενοι και φορτωμένοι με ψεύτικες κατηγορίες, ζαρντινιέρες νέου τύπου, μπάτσοι-παγιδευτές του μέλλοντος της νεολαίας με τσάντες που βγαίνουν ξαφνικά και αποκτούν νέους κατόχους, ασφαλίτες κουκουλοφόροι, μπάτσοι καταστροφείς καταστημάτων, ρουφιάνοι υποτίθεται νεολαίοι και ένας υπουργός απόλυτος άρχων όλης της «δημοκρατικής» επιχείρησης και της προπαγάνδας (με την αγαστή βοήθεια των τσάτσων και ρουφιάνων δημοσιογράφων).

Έτσι, μας κινήθηκε η περιέργεια και ψάξαμε παρόμοιες συμπεριφορές από Δικτάτορες και ολοκληρωτικά καθεστώτα. Δυστυχώς, δε δυσκολευτήκαμε καθόλου...

Παρακάτω δημοσιεύουμε ένα ιστορικό απόσπασμα από τα γεγονότα της κηδείας του Γεωργίου Παπανδρέου, τις εκδηλώσεις των πολιτών που προσήλθαν σε αυτή, τη συμπεριφορά των τότε μπάτσων της Χούντας καθώς και την προπαγάνδα των συνταγματαρχών (εδώ βρίσκουμε και τους μέντορες του Χρυσαυγίδη).

«...Η χούντα προσπαθεί να είναι τυπική, με τον Παπαδόπουλο και τον Ζωιτάκη να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στη σύζυγό του Κυβέλη και να προτείνουν η κηδεία να γίνει δημοσία δαπάνη. Φυσικά η οικογένεια αρνείται να δεχτεί να διοργανώσει η δικτατορία την κηδεία του ηγέτη της δημοκρατικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Πίσω από τις τυπικότητες όμως είχε ήδη ξεκινήσει η «μάχη της κηδείας». Από τη μία πλευρά όλες οι αντιδικτατορικές δυνάμεις έβλεπαν μια τεράστια ευκαιρία μαζικής αντίδρασης στη δικτατορία, από την άλλη ο Παπαδόπουλος καταλάβαινε ότι για πρώτη φορά θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τον ίδιο τον λαό χωρίς τις αστειότητες των εικονικών δημοψηφισμάτων.

Και ο μόνος τρόπος που γνωρίζει ένας δικτάτορας να αντιμετωπίζει τον λαό είναι με τη βία και την τρομοκρατία (τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει...)

Έτσι, ξεκίνησε μια τεράστια κινητοποίηση με την ανάκληση όλων των αδειών των αστυνομικών, με το σύνολο σχεδόν της αστυνομικής δύναμης Πειραιά να μεταφέρεται στην Αθήνα, με τη... συστράτευση των μυστικών πρακτόρων της Ασφάλειας και της ΚΥΠ, ενώ ρόλους ανέλαβαν μέχρι και οι πρωτοετείς σπουδαστές των αστυνομικών σχολών...(σας θυμίζουν κάτι όλα αυτά?)

Όμως για τη χούντα δεν έφτανε όλη αυτή η παρέλαση της στολής, έπρεπε πάση θυσία και να αποφευχθεί η μαζική παρουσία του κόσμου. Τον ρόλο της τρομοκράτησης του λαού ανέλαβαν να παίξουν οι χαφιέδες που διέδιδαν σε όλη την πόλη ότι «θα χυθεί αίμα», αλλά και η ίδια η αστυνομία που σε ανακοίνωσή της ανέφερε ότι φοβόταν... βεβήλωση των ελληνοχριστιανικών μας παραδόσεων:

«Η διεύθυνση της Αστυνομίας ανακοινώνει ότι κατ’ ασφαλείς πληροφορίας, στοιχεία της άκρας αριστεράς (αναρχικοί μήπως...???) εκμεταλλευόμενα την σημερινήν νεκρόσιμον ακουλουθίαν και εκφοράν της σωρού του τέως πρωθυπουργού θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν ασχημίας και έκτροπα προς εν συνεχεία δυσφημιστικήν εις βάρος της χώρας εκμετάλλευσιν (εδώ ο Χρυσοχοΐδης αντιγράφει πλήρως). Επειδή η καθ’ οιονδήποτε τρόπον βεβήλωσις της ιερότητας οιασδήποτε θρησκευτικής τελετής ή πομπής είναι άκρως αντίθετος προς τας ελληνοχριστιανικάς παραδόσεις και τον εν γένει πολιτισμόν μας και συνεπώς απαράδεκτος, αι αρμόδιαι αρχαί θα αναλάβουν τα αναγκαία νόμιμα μέτρα προς αποφυγήν εκδηλώσεων πάσης ασχημίας».

Τα σχόλια δικά σας...

Εμείς δε θα ξαναπούμε φασίστα τον Χρυσαυγίδη! Η ιστορία τον αποκατέστησε ήδη ως χουντικό στοιχείο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: