5 Δεκεμβρίου 2009

Φασιστικές μεθόδους εφευρίσκει ο Χρυσαυγίδης και το επιτελείο του (Διαδώστε το)

Μετά από επίμονο αίτημα των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., όλα τα συνεργεία, που στήνονται από σήμερα, θα διαθέτουν υπερκατευθυντικά μικρόφωνα, τα οποία μπορούν να καταγράψουν και να μεταδώσουν ήχους από μακριά. Τα μικρόφωνα αυτά είναι πάρα πολύ ευαίσθητα και μπορούν να απομονώσουν τους ήχους ανάλογα με το που στοχεύει ο χειριστής τους.

Για παράδειγμα, με ένα τέτοιο μικρόφωνο μπορεί κάποιος από πολλά μέτρα μακριά να ακούσει πεντακάθαρα χαμηλόφωνες συνομιλίες μέσα στο Πολυτεχνείο, αρκεί να έχει κάποια στοιχειώδη οπτική επαφή με τους συνομιλητές και να μην παρεμβάλλεται κάποιο τζάμι ή κουρτίνα.

Επίσης, αυτή την ώρα οι διάφοροι σαλτιμπάγκοι της τηλεθέασης διαπραγματεύονται με την αστυνομία το αν θα υπάρχει χρονοκαθυστέρηση στη μετάδοση και αν ναι, πόσος θα είναι αυτός ο χρόνος. Το ζητούμενο με λίγα λόγια είναι, να μπορούν να κόβονται επιτόπου σκηνές αστυνομικής βίας παρόλο που η σύνδεση θα είναι ζωντανή. Αν υπάρχει χρονοκαθυστέρηση, κανένας δε θα δει ποτέ τις επίμαχες εικόνες, όπως καταλαβαίνετε.

Καταγγέλουμε τις συνεχείς μεθοδεύσεις της αστυνομίας, των διευθυντών των τηλεοπτικών σταθμών και των εργολαβικών γραφείων που περιφέρονται στην πόλη με συνοδηγούς ασφαλίτες αναζητώντας τα "σωστά" και "ασφαλή" σημεία για το στήσιμο.

Μετά την πρώτη μας καταγγελία (η προηγούμενη ενημέρωση εδώ:
https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1201122) ξεκίνησε ένας αηδιαστικός αγώνας δρόμου από μεριάς τους, με απειλητικά τηλεφωνήματα σε συναδέρφους που βρίσκονται σε βάρδια και με "φιλικές συζητήσεις" μέσα στους χώρους εργασίας. Γελιούνται αν νομίζουν ότι όλοι σε αυτό τον κόσμο είναι σαν τα μούτρα τους, τυχοδιώκτες και οπορτουνιστές.

Φαίνεται ότι κάποιοι, με το ελάχιστο lifestyle μυαλουδάκι που διαθέτουν, νομίζουν πως είμαστε με το μέρος των εκμεταλλευτών και εκπλήσσονται, ενοχλούνται που μιλάμε. Θα συνεχίσουμε όμως, το νου σας!

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ



Πηγή: athens.indymedia.org


Τώρα τι να σχολιάσουμε για τη Χούντα στην οποία ζούμε. Το μόνο σίγουρο είναι να κατέβουμε όσοι περισσότεροι μπορούμε για να τιμήσουμε τη μνήμη του Αλέξη και να δείξουμε στην σκατοκυβέρνηση ότι τους γράφουμε στα παπαρια μας.

1 σχόλιο:

αναρχοβλαχος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ,ευχαριστω για την ενωμερωση,το αναρτησα και εγω..