5 Δεκεμβρίου 2009

Συνεχιστε με κάθε τρόπο την ενημέρωση! Η Χουντα συνεχίζεται!

apo indymedia: "Τις τελευταίες ώρες υπάρχει σε εξέλιξη ένα ολοκληρωτικό σχέδιο κατοχής όλου του κοινωνικού χώρου. Τα τάγματα ασφαλείας δείχνουν να έχουν πάρει εντολές όχι απλά να καταστείλουν εστίες αντιστάσεις αλλά να καταστείλουν κάθε χώρο όπου μπορεί να υπάρξει ή υπήρχε πολιτική παρουσία.
Δρόμοι, σπίτια ανθρώπων με πολιτική παρουσία, πολιτικά στέκια, πανεπιστήμια, πολιτικές καταλήψεις, είναι έτοιμοι να εισέλθουν παντού….
Το κράτος, στην δολοφονία από την αστυνομία του μικρού Αλέξη απαντά με την εγκαθίδρυση ενός ολοκληρωτικού σχεδίου απέναντι στην κοινωνία.

Αυτή τη στιγμή έχει αποκλειστεί το ιστορικό Πολυτεχνείο, εκατοντάδες ταγματασφαλίτες έχουν περικυκλώσει τον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου.

Πριν από λίγες ώρες επιτεθήκαν και συνελαβαν ανθρώπους σε πολιτικό στέκι στο Κερατσίνι, ενώ επίσης πριν λίγες ώρες τάγματα ασφαλείας επιτέθηκαν σε ανθρώπους στα Εξάρχεια διώχνοντας τον από τους δρόμους και την πλατεία.

Εκτός από τους χιλιάδες των ταγμάτων ασφαλείας πετά συνεχώς ελικόπτερο που ελέγχει τον κοινωνικό χώρο από αέρος.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Βλέπουμε μία διάθεση των ταγμάτων ασφαλείας να εισβάλλουν σε κάθε πολιτικό χώρο σε Στέκια, σε Καταλήψεις, παντού.

Όλη η φασιστική εκστρατεία στηρίζεται από το σύνολο των ΜΜΕ ηλεκτρονικών και μη, που βλέπουν επεισόδια και απαιτούν την επέμβαση των ταγμάτων ασφαλείας."

το indymedia δείχνει να κλυδωνίζεται άσχημα όσο περνά η ώρα!!
η πρόληψη θα γεμίσει τα κρατητήρια τελικά!..........
ωρες του 73...

Δεν υπάρχουν σχόλια: