11 Δεκεμβρίου 2009

Μετά το σοσιαλιστικό ξύλο, άρχισαν και οι κωλοτούμπες του ΓΑΠ

Συνέντευξη Τύπου Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ

"Το ερώτημα δεν είναι από πού θα βρεθούν τα λεφτά για την υλοποίηση του προγράμματος των πρώτων 100 ημερών, αλλά που πήγαν τα λεφτά, ειπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και σημείωσε ότι τα έσοδα θα προέλθουν από την αναθέρμανση της οικονομίας και από ένα δίκαιο φορολογικό σύστημα, στο οποίο δεν θα πληρώνουν η μεσαία τάξη και οι χαμηλόμισθοι, αλλά οι πλουσιότεροι που έχουν φορολογική ικανότητα"!
Το πάγωμα των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων εξετάζει εκ νέου η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον σημερινό Τύπο, μετά την περαιτέρω επιδείνωση του κλίματος για την ελληνική οικονομία σε παγκόσμιο επίπεδο.
Σύμφωνα με το σενάριο που επικαλείται ο σημερινός Τύπος, προβλέπεται πάγωμα σε όσες μεικτές αποδοχές ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ. Η δε εναλλακτική του υπουργείου Οικονομικών, το πάγωμα όσων μισθών ξεπερνούν τα 2.000 ευρώ, θα επιρρεάσει πολύ μικρότερο αριθμό εργαζομένων αλλά δεν θα επιφέρει σημαντική εξοικονόμηση. Για το λόγο αυτό, το πρώτο σενάριο παραμένει το πιο ισχυρό, αφού τουλάχιστον 400.000 δημόσιοι υπάλληλοι και συνταξιούχοι εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία.
Αυτή δεν είναι η μεσαία τάξη?
Θα επανέλθουμε και με τα χαμηλά στρώματα!!!
Α ρε Νεοέλληνες. Σιγά σιγά θα ξεφτιλίζεστε ένας ένας για τις επιλογές σας και δη του ΠΑΣΟΚ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: