1 Ιουνίου 2010

«Χιονίζει» πράσινες προσλήψεις

Λάβαμε μια επιστολή από τους διοριστέους του Υπ. Οικονομικών που ο Παπακωνσταντίνου γράφει στα παπαρια του, και τη δημοσιεύουμε αυτούσια:

«Οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί καταρρέουν και αναζητούν απεγνωσμένα τρόπο να καλύψουν τα κενά τους. 877 νέοι άνθρωποι με άψογη επιστημονική κατάρτιση πέτυχαν σε γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για το υπουργείο οικονομικών και ενώ τους κάλεσαν να αναλάβουν υπηρεσία στην συνέχεια τους έβαλαν σε αναμονή μέχρι 31/12/2013.

Την ίδια ώρα σήμερα δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ (424 τεύχος γ) ο διορισμός 8 χειριστών Lift για το χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας. Μάλλον το φετινό καλοκαίρι προβλέπονται ισχυρές χιονοπτώσεις. Η πιθανή έλλειψη χιονοπτώσεων όμως δεν φαίνεται να είναι το μοναδικό ύποπτο σημείο των συγκεκριμένων διορισμών. Πρόκειται για επιτυχόντες του διαγωνισμού 8κ/2008 κατηγορία ΔΕ. Αγνοούνται όμως τα οριστικά αποτελέσματα της συγκεκριμένης κατηγορίας, μήπως τα σκέπασε το χιόνι; Πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ δεν προκύπτουν οριστικά αποτελέσματα για τους συγκεκριμένους επιτυχόντες. Το δε υπουργείο Πολιτισμού φέρεται να έχει εκδώσει την απόφαση για τον διορισμό τους 3 Μάρτη 2010. Λέμε εμείς τώρα επειδή συνήθως δεν μεσολαβεί τόσο διάστημα για την δημοσίευση μια απόφασης σε ΦΕΚ, μήπως έχει γίνει κάποιο λάθος στην ημερομηνία (βολικό λάθος πάντως, για όσους έχουν ασχοληθεί με το πάγωμα των προσλήψεων είναι κατανοητό); Άλλωστε δεν θα είναι το μοναδικό λάθος τους, επικαλούνται στην απόφαση ένα ΦΕΚ 1038/172009 ανύπαρκτο. Και κάτι ακόμα λέει η απόφαση «Με την υπ’ αριθμ. 8756/03−03−2010 απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, που εκδόθηκε σύμφωνα, κυρίως, με τις διατάξεις των άρθρων 16 και 17 του ν. 3528/2007 …..» τι εννοούν με το κυρίως επικαλούνται και κάποιες λιγότερο σημαντικές διατάξεις και δεν μας τις λένε για να μην κουραζόμαστε άδικα;

Τέλος ας δεχτούμε ότι όλα είναι ορθά πεπραγμένα και η αναγκαιότητα να στελεχωθεί το χιονοδρομικό κέντρο αρχές καλοκαιριού είναι επιτακτική, αυτός ο περιβόητος νόμος για το πάγωμα των προσλήψεων αφορά επιλεκτικά μόνο τον γραπτό διαγωνισμό του υπουργείου οικονομικών»;

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ


Ότι οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι αστείοι και προσκλητικοί είναι τοις πάσι γνωστό. Οτι θα προσελάμβαναν κατακαλόκαιρο 8 χειριστές lift σε χιονοδρομικό, δε το είχαμε φανταστεί.
Ξεφτιλισμένα «σοσιαλιστικά» αποβράσματα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλω,εαν εχετε στοιχεια,να δοθουν στο Παγκαλο