26 Ιουνίου 2010

Ο Λοβέρδος και η «αγάπη» του για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ο κ. Λοβέρδος ενώ συζητούσε με τους ελεγκτές της τρόικας τις επικείμενες επαχθείς αλλαγές στο Ασφαλιστικό, παρευρέθη ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει επιχείρηση που χρωστά εκατομμύρια ευρώ στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας, το οποίο μάλιστα είναι άμεσα εποπτευόμενο από τον ίδιο,το ΙΚΑ.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα ληξιπρόθεσμων χρεών του ασφαλιστικού οργανισμού, που εκδόθηκε από το αρμόδιο τμήμα είσπραξης εσόδων Πειραιά στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, το ΙΙΕΚ Ξυνή χρωστάει 3.223.378,6 ευρώ, εισφορές που ξεκινούν το 1998.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο το ΙΙΕΚ Ξυνή εμφανίζεται με την επωνυμία «Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σωκράτης ΕΠΕ», με εταίρους τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, τη σύζυγό του κυρία Αθηνά Ξυνή και την κόρη τους κυρία Καλλιόπη Ξυνή, να τροποποιεί το καταστατικό της αλλάζοντας την επωνυμία της σε «ΙΙΕΚ Σωκράτης ΕΠΕ». Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «ΘΕΜΑ», ο κ. Λοβέρδος ενώ συζητούσε με τους ελεγκτές της τρόικας τις επικείμενες επαχθείς αλλαγές στο Ασφαλιστικό, παρευρέθη ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που είχε διοργανώσει επιχείρηση που χρωστά εκατομμύρια ευρώ στο μεγαλύτερο ασφαλιστικό ταμείο της χώρας, το οποίο μάλιστα είναι άμεσα εποπτευόμενο από τον ίδιο,το ΙΚΑ.

Όπως προκύπτει από τον πίνακα ληξιπρόθεσμων χρεών του ασφαλιστικού οργανισμού, που εκδόθηκε από το αρμόδιο τμήμα είσπραξης εσόδων Πειραιά στις 21 Σεπτεμβρίου 2009, το ΙΙΕΚ Ξυνή χρωστάει 3.223.378,6 ευρώ, εισφορές που ξεκινούν το 1998.
Στο συγκεκριμένο έγγραφο το ΙΙΕΚ Ξυνή εμφανίζεται με την επωνυμία «Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Σωκράτης ΕΠΕ», με εταίρους τον κ. Σοφοκλή Ξυνή, τη σύζυγό του κυρία Αθηνά Ξυνή και την κόρη τους κυρία Καλλιόπη Ξυνή, να τροποποιεί το καταστατικό της αλλάζοντας την επωνυμία της σε «ΙΙΕΚ Σωκράτης ΕΠΕ».

Σας παρακαλούμε κάνετέ μας μία χάρη: Διαβάστε το νέο ασφαλιστικό και μετά ξαναδιαβάστε αυτήν την είδηση. Οσοι παραμείνετε ακόμη με την εικόνα ή με την πεποίθηση ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να σώσει τη χώρα ή ότι δε μπορεί να κάνει αλλιώς όπως διαλαλούν τα κανάλια που βλέπετε, τότε 2 τινά συμβαίνουν: Ή έχετε IQ κάτω του 50, οπότε κανένας δε μπορεί να σας βοηθήσει, ή είστε ορκισμένοι γλείφτες του κόμματος που βιάζει καθημερινά τον πολίτη.

Αν δεν είστε τίποτα από τα 2, τότε σίγουρα πρέπει να αναθεωρήσετε τις θέσεις σας, τόσο για τα πιστεύω σας όσο και για τη στάση σας απέναντι στους βιαστές του λαού!



6 σχόλια:

celin είπε...

φιλοι Πειρατες,
περα απο τους ηλιθιους κ τους γλειφτες,υπαρχει κ μια τριτη κατηγορια Πασοκων,
οι μικροβολεμενοι[τους μεγαλοβολεμενους τους κατατασσω στους γλειφτες]
αυτοι λοιπον τη κουτσοβγαζουνε κ δε θελουν να αλλαξουν τις ισορροπιες γιατι φοβουνται το μετα.
Μιλουσα σημερα με εναν φιλο ΠΑΣΟΚΟ συμβολαιογραφο κ μου ελεγε τις γνωστες μαλακιες για το ΔΝΤ οτι ηταν μονοδρομος,
αφου του απαντησα
" ο φασισμος του ΔΝΤ δηλαδη ειναι ο μονοδρομος?"
εληξα τη συζητηση για να μη χαλασουμε τις καρδιες μας.

Αυτο που δε καταλαβαινουν οι γλειφτες,οι ηλιθιοι κ οι μικροβολεμενοι ειναι οτι εμεις οι υπολοιποι που συντομα θα τα δουμε σκουρα,το μονο σιγουρο ειναι πως δε θα κατσουμε με σταυρωμενα χερια,
επομενως,αν δε κοιταξουν το συνολο του λαου να τη βγαλει καθαρη,
συντομα θα γινει γαια πυρι μειχθητω
κ τοτε θα ειναι αργα για ολους.
Αλλα,δεν το καταλαβαινουν αυτο.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

Φίλε celin,

Aυτοί οι μικροβολεμένοι που αναφέρεις είναι για εμάς αυτοί που έχουν και το IQ ραδικιού, κοινώς τα ζώα!

Θεωρούμε πως ένας ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που τον διόρισαν στο παρελθόν και παίρνει 1.000 ευρώ ή 1.200 ή 1.500 ευρώ, και συνεχίζει και πιστεύει στους δολοφόνους του μέλλοντός μας, είναι απλά ένας τεράστιος μαλάκας.
Το γεγονός ότι έχει υποστεί μείωση της αγοραστικής του δυναμης κατά 30% και πλεον τοις εκατό, και να συνεχίζει να θεωρεί τον ευατό του ΠΑΣΟΚΟ, τον καθιστά αρχιμαλακα. Για εμας δεν ειναι ιδεολογικό το ζήτημα (πόσοι από τους Ελληνες πολίτες εχουν στοιχειοθετημένη ιδεολογική τοποθέτηση;;) αλλά ζήτημα καθημερινότητας και αντίληψης. Το ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστικό κομμα είναι προφανές εδώ και 20-25 χρόνια...

Πάντως, μια και αναφέρεις και το φίλο σου το συμβολαιογράφο, το μόνο που θέλω να κάνει το ΠΑΣΟΚ είναι να απελευθερώσει τα κλειστά επαγγελματα των ταξιτζήδων και των συμβολαιογράφων. δύο επαγγελματιών κατηγορίων που ασελγούν στους πολίτες με την αβάντα του κράτους!

celin είπε...

Συμφωνω 100% με τη τελευταια παραγραφο[εννοειται κ με τα υπολοιπα],
φιλος ξε-φιλος,η αληθεια να λεγεται!

Ανώνυμος είπε...

Μιας και αναφέρεστε για οφειλές ρίξτε μια ματιά στην λίστα των οφειλετών του ΙΚΑ που ανάρτησε το troktiko….

http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_8744.html

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Μαραγκόπουλε με τα ωραία σου. Όμοιος με όμοιο ή όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουν.

ΝΤΟΥαποΠΑΝΤΟΥ είπε...

ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΙΡΟΣΗ ΚΑΝΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΡΕΕΕΕ....ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΚΣΙΖΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΜΙΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΡΑΧΜΙ ΟΥΤΕ ΙΚΑ ΝΑ ΠΛΙΡΩΣΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙΠΩΤΑ!!!!! ΝΤΟΥ ΡΕ ΝΤΟΥΥΥΥΥ!!!!!