2 Ιουνίου 2010

Ο ειρηνιστής Ομπάμα και οι Εβραίοι

Ακούστε τι λέει ο κάτοχος του Νομπέλ Ειρήνης σε συνέδριο του Εβραϊκού λόμπυ.

Οι ειρηνιστές-δολοφόνοι και η ντροπή της υφηλίου!

3 σχόλια:

blackbedlam είπε...

Καλέ μου φίλε,καλησπέρα.Γιατί κατηγορείς εκείνους που με πολύ συνέπεια,υπερασπίζονται τα συμφέροντά τους;Κατακτητές είναι.Υποθήκη βάζουν τις δικές μας ζωές στις διαπραγματεύσεις τους.Κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
Ο πλανήτης αυτός,η υφήλιος αυτή δεν μπορεί παρά να ανήκει σε κείνους που την ποτίζουν,σε κείνους που την κάνουν να καρπίζει σε κείνους που προάγουν τον πολιτισμό,τις τέχνες,τις επιστήμες,
και αυτοί είμαστε εμείς.Εμείς,οι πολλοί και τα παιδιά μας.Τώρα αν
κάποιοι από αυτούς παραδίδονται, εξαγοράζονται και γίνονται υπηρέτες άνομων αφεντάδων,αυτό δεν τους δίνει το δικαίωμα να διαχειρίζονται κάτι που δεν τους ανήκει,παρά μόνον αν εμείς τους εκχωρούμε αυτό το δικαίωμα.
Λέω λοιπόν ότι είμαστε εμείς που απεμπολούμε τα δικαιώματά μας,είμαστε εμείς που πρέπει να υπερασπιστούμε την ΖΩΗ.Είναι που εμείς θα είμαστε υπόλογοι και θα κουβαλάμε την "ντροπή" στις επερχόμενες γενιές.
Έτσι λέω ότι καιρός είναι να σηκώσουμε το ανάστημά μας.Με λόγια δεν βγαίνει τίποτα.
Οργάνωση χρειάζεται και η εργατική τάξη έχει αυτήν την δυνατότητα της αυτοοργάνωσης.Ανοιχτές συνελεύσεις,
συγγεντρώσεις,στα σωματεία,στις γειτονιές,στους συλλόγους,στους δήμους, στους τόπους δουλειάς......
Ομως μη σου τρώω και τον....χρόνο
Καλό ξημέρωμα και τα ξαναλέμε.

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ είπε...

@@ Black Bedlam

Κανείς λογικός και νοήμων δε νομίζω να διαφωνεί μαζί σου!

Εμείς τα έχουμε περισσότερο με τον αποβλακωμένο λαό παρά με τα ξεπουλημένα, εδώ και δεκαετίες, αφεντικά του.

Το σημαντικότερο ζήτημα είναι αν χρειάζεται και αξίζει η προσπάθεια για αφύπνιση των ηλιθίων. Εδω είναι τό μεγάλο ζήτημα.

Επίσης, με όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρόνο στο μπουρδέλο της Ευρώπης, θα έπρεπε τουλάχιστον να τους είχαμε κρεμάσει.

Αντιθέτως, βγαίνουν ανοιχτά και προκαλούν συνεχώς.

Επομένως, το βήμα της αυτοοργάνωσης παντού είναι πολύ μεταγενέστερο.

Το 80% του πληθυσμού δεν αντιλαμβάνεται ακόμη ποιοι είναι οι εχθροί του!

blackbedlam είπε...

Αχ, Πειρατή μου.Νομίζω πως πρέπει πρωτίστως να συμφωνήσουμε σε κάτι βασικό." Ο άνθρωπος γεννιέται ή γίνεται" Αν πιστεύεις ότι γεννιέται,τότε δεν μπορεί να γίνει κουβέντα γιατί εγώ τις απόψεις μου τις στηρίζω στην υλιστική και διαλεκτική θεωρία που θέλει το κάθε ανθρώπινο ον να "γίνεται" Να διαπαιδαγωγείται,να αναπτύσσεται.. Εχει χυθεί πολύ μελάνι για να αποδειχθεί αυτή η θεωρία. Με βάση αυτήν την αντίληψη λοιπόν,λέω,ότι οι κοινωνίες αναπτύσσονται αποκτούν γνώσεις και άρα απελευθερώνονται,ανάλογα με το ποιος είναι αυτός που έχει την εξουσία στα χέρια του, άρα και τους μηχανισμούς της παιδείας,με λίγα λόγια την διαπαιδαγώγηση του λαού.Έτσι λοιπόν, μπορεί να γίνει κατανοητό το γιατί έχουμε αυτήν την παιδεία,γιατί π.χ εσύ νομίζεις
ότι εκτιμάς τα ζητήματα ποιο σωστά από εμένα και γω,αντίστοιχα από εσένα. Αυτά για να δώσουμε μια ερμηνεία για το φαινόμενο των 'ΗΛΙΘΙΩΝ" Βλέπεις που μπορεί να οδηγηθούμε;
Το αναγάγεις μάλιστα και στο "σημαντικότερο ζήτημα" Το αν δηλαδή αξίζει η προσπάθεια αφύπνισης των ηλιθίων. Για σκέψου, να καταλήξουμε ότι δεν αξίζει.Τότε πρέπει να πούμε :
"ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ " γιατί αν είναι κάτι να γίνει για να ανατραπεί η κατάσταση που βιώνουμε, δεν θα γίνει από την μειοψηφία των ολίγων μη ηλιθίων,τότε όμως δικαιώνουμε τους "ηλίθιους" που δεν κάνουν τίποτα και διεκδικούμε εμείς τον τίτλο των ΗΛΙΘΙΩΝ. Να γνωρίζουμε κάτι ακόμη. Η μεγαλύτερη επιτυχία της άρχουσας τάξης είναι ακριβώς αυτή. Το να κάνει ακίνδυνο το λαό.
Την συνείδηση που λείπει από τον λαό με έναν τρόπο μπορεί να την ανάπτυξη. Γιατί η εργατική τάξη έχει ταξικό ένστικτο,ζει στην καθημερινότητά της,την συρρίκνωση του βιοτικού της επιπέδου,την καταπίεση, δεν έχει όμως επαναστατική ταξική συνείδηση και είναι αυτό που της χρειάζεται. Αυτήν την συνείδηση, μόνο μέσα από τους καθημερινούς αγώνες μπορεί να την αποκτήσει.
Άλλωστε δεν ακούς, είναι το μόνο που φοβούνται. Την "κοινωνική αναταραχή " όπως την ονομάζουν.