21 Δεκεμβρίου 2009

Μόνο σαπίλα περιμένεις από Χρυσοχοΐδη και τους συνεργάτες του

Αντιγράφουμε από το blog skandalakommaton

επιστολή του παρ ολίγο αυτόχειρα κάνει ρόμπα τον Υπουργό!!!!

Τον προσέλαβαν ως νομικό σύμβουλο χωρίς πτυχίο... νομικής. Αυτό και αν είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!!

O πρώτος Έλληνας ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ σύμβουλος που τον πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!!!

Η πρόσληψη του, λοιπόν, λογικό να του έφερνε άγχος αφού δεν είχε πάρει το πτυχίο του και...έλεγε ψέμματα σε όλους!!! Το σημείωμα έγραφε.."Λυπάμαι που σας κορόιδεψα τον Φεβρουάριο που σας είπα ότι πέρασα το τελευταίο μάθημα χρωστούσα άλλα... Δεν μπορούσα να σας κοιτάξω στα μάτια το κάνω για να με τιμωρήσω".

Και έπεσε από τον 7ο όροφο του κτιρίου του Υπουργείου!!!!ΕΤΣΙ είναι κύριε Εισαγγελέα Διώτη (πατέρας) και κύριε Υπουργέ...Αν δεν είχατε ΒΟΛΕΨΕΙ το παιδί... Το παιδί δε θα είχε τη σύγχυση και το άγχος ότι κάθε στιγμή κινδυνεύει να αποκαλυφθεί το ψέμα του ούτε την πίεση για το μικρο ψεματάκι για τα μαθήματα, το οποίο όλοι σαν φοιτητές έχουμε πει"!!!

Πηγή: http://skandalakommaton.blogspot.com/2009/12/blog-post_5367.html


Είναι γνωστά τα γραμμάτια που έχει να ξεπληρώσει ο Χρυσαυγίδης στο δεξί του χέρι στην υπόθεση της 17Ν. Ο άνθρωπος έπαιρνε καταθέσεις από ετοιμοθάνατους (όπως και με το ...Ζαχόπουλο, απλά αυτόν τον περίμεναν 7-8 μήνες για να βγει από την εντατική και μετά τον κάλεσε ο εισαγγελέας), παραβίαζε ατομικά δικαιώματα, έσερνε ανθρώπους στα δικαστικά μέγαρα, σπίλωσε οικογενειες και ένα σωρό αλλά ηθικά πράγματα.

Επομένως, τι αξίες μπορεί να δώσει στο παιδί του? Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι τα παιδιά βάζουν τα γυαλιά στους ηθικά κατάπτυστους γονείς τους!

1 σχόλιο:

Λωτοφάγος είπε...

Πολύ σωστά! Προσυπογράφω!