21 Οκτωβρίου 2009

H Χούντα του Χρυσαυγίδη...

Ομάδα 30 περίπου αστυνομικών που βρισκόταν στην πλατεία των Εξαρχείων συνέλαβε λίγο πριν τις 10 το βράδυ τον γνωστό συγγραφέα Δ.Παπαχρήστο. Ο άλλοτε εκφωνητής του Πολυτεχνείου διαμαρτυρήθηκε όταν η ομάδα των αστυνομικών συνέλαβε δύο νεαρούς μαθητές.

Την σύλληψη του Παπαχρήστου προσπάθησε να καταγράψει με το κινητό του ο
δημοσιογραφος της ΕΡΤ Σωτήρης Δαμαντοπουλος, όμως συνελήφθη και αυτός. Αυτή την στιγμή επικρατεί αναταραχή στην περιοχή.

Υπήρξε έντονη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, ενώ πραγματοποιήθηκαν και δεκάδες προσαγωγές στην καφετέρια «Φλοράλ» στην πλατεία των Εξαρχείων.
Στην καφετέρια έγινε η παρουσίαση του βιβλίου του Χριστόφορου Κάρδαγλη, στην οποία ομιλητές ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας και ο δημοσιογράφος, Σταύρος Θεοδωράκης, οι οποίοι είχαν φύγει νωρίτερα από το χώρο.

Λίγο αργότερα, περίπου 50 αστυνομικοί χωρίς διακριτικά και φορώντας κράνη εισέβαλαν στην καφετέρια και περικύκλωσαν το χώρο. Ο κόσμος διαμαρτυρήθηκε έντονα, ιδιαίτερα όταν συνειδητοποίησαν ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είχαν συλλάβει δύο ανήλικα παιδιά.
Στη συνέχεια, συνέλαβαν και τον Στέλιο Ελληνιάδη, ραδιοφωνικό παραγωγό στο «Κόκκινο», επειδή τραβούσε φωτογραφίες. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιογράφο του ρ/σ "Στο Κόκκινο", οι αστυνομικοί απομακρύνθηκαν κάνοντας το σήμα της νίκης.
Αυτή την ώρα, όλες οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποχωρήσει από την περιοχή.


Πηγή: Prezatv

Σχόλιο Πειρατών:

Ρε μαλάκες έχετε καταντήσει αστείοι εντελώς. Χρυσαυγίδη να ξέρεις ότι όλα αυτά δε θα μείνουν αναπάντητα τόσο για σένα όσο και για τα ζώα σου.
Όσο για τον εκφωνητή του Πολυτεχνείου τον συνέλαβε το κράτος που αυτός και η γενιά του διαμόρφωσαν στη μεταπολιτευτική Ελλάδα. Την Ελλάδα της σαπίλας, της χούντας και της διαφθοράς των ηθών. Και όλα αυτά από την πιο ξεπουλημένη γενιά όλων των εποχών. Τη Γενιά του Πολυτεχνείου...

Δεν υπάρχουν σχόλια: