2 Οκτωβρίου 2009

Αυτοί οι μπάτσοι θα συλληφθούν...????

Πηγε για μαρτυρας για την εκδοση ταυτοτητας φιλικου του προσωπου και βρεθηκε στο κρατητηριο, μετα απο αγριο ξυλοδαρμο, ο ιστορικος-συγγραφεας Γιωργος Αλεξατος, που τολμησε να διαμαρτυρηθει γιατι ο κοσμος υποχρεωνονταν να περιμενει πολλες ωρες χωρις να εξυπηρετείται, στο Αστυνομικο Τμημα Αγιου Παντελεημονα.
Η διαμαρτυρια του για την πολυωρη ταλαιπωρια των πολιτων ειχε σαν αποτελεσμα να του επιτεθουν τρεις τεσσερις ασφαλιτες που τον πηγαν σηκωτο στο κρατητηριο, δερνοντας τον με γροθιες στο προσωπο και κλωτσιες και σπαζοντας του τα γυαλια.
Το ΑΤ Αγιου Παντελεημονα, γνωστη σφηγκοφωλια φασιστων και τραμπουκων, για μια ακομα φορα διακηρυξε εμπρακτα πως η αστυνομια δεν μπορει να δεχτει την παραμικρη κριτικη. Ακομα περισσοτερο εδειξε την ασυδοσια του απεναντι στους ιδιους τους θεσμους της αστικης δημοκρατιας, δερνοντας και κρατωντας παρανομα υποψηφιο βουλευτη (της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) τρεις μερες πριν τις εκλογες.

Πηγή: athens.indymedia.org

Σχόλιο πειρατών

Αυτό αποτελεί πληγή για τη δημοκρατία ή εξύμνηση των φασισμού? Αυτοί οι μπάτσοι δεν είναι που βγήκαν από τις σχολές της Αστυνομίας? Είναι τα παιδιά που είναι πλέον μορφωμένα και συμπεριφέρονται όπως όλοι οι υπόλοιποι κάτοχοι πανεπιστημιακών ή σπουδαστικών τίτλων??ΧΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: