4 Οκτωβρίου 2009

Περίεργα πράγματα για το κόμμα που ενδεχομένως θα καθορίσει την αυτοδυναμία του George

Σοβαρές παρατυπίες διαπιστώνουν οι “Οικολόγοι Πράσινοι” στην εκλογική διαδικασία με επίκεντρο τα τμήματα των ετεροδημοτών σε Αθήνα και Πειραιά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

"Σε πολλά τμήματα ετεροδημοτών στον Πειραιά, η Νομαρχία δεν έχει προωθήσει τα ψηφοδέλτια τα οποία της στείλαμε. Αντίθετα έστειλε εγκύκλιο, στους δικαστικούς αντιπροσώπους- η οποία συνοδευόταν από προφορική οδηγία- να μην δεχθούν μετά την έναρξη της ψηφοφορίας, ούτε τα ψηφοδέλτια τα οποία θα συμπληρώναμε. Ενδεικτικά: στα εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών της οδού Σανταρόζα στον Πειραιά, 2 υποψήφιοι της Α’ Πειραιά και 1 επόπτρια των Οικολόγων Πράσινων προσκόμισαν τα απαραίτητα ψηφοδέλτια τα οποία οι αρμόδιοι δικαστικοί αντιπρόσωποι δεν δέχτηκαν", υποστηρίζουν οι Οικολόγοι.

Για τα θέματα αυτά, οι Οικολόγοι Πράσινοι αναμένεται να πραγματοποιήσουν τηλεφωνικό διάβημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και επιφυλάσσονται να ασκήσουν όλα τα νόμιμα δικαιώματά τους. Καλούν τις αρμόδιες αρχές να διασφαλίσουν άμεσα το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας σε όλα τα εκλογικά τμήματα.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: