23 Οκτωβρίου 2009

Tα ρουσφέτια ξεκίνησαν...Αλλά η παρανομία βρίσκεται στα Εξάρχεια

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρης Καστανίδης ανακοινώνει ότι στη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου τοποθετείται ο Γιώργος Δημήτραινας, Λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων. Η τοποθέτηση του κ. Δημήτραινα έγινε μετά από αξιολόγηση όλων των υποψηφιοτήτων για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που υποβλήθηκαν, όπως είναι γνωστό, μετά από δημόσια πρόσκληση ενδιαφέροντος


...Επομένως, το ότι είναι συνεργάτης της γυναίκας του και μέλος του κινήματος από το 1974 δεν θα πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλή σύμπτωση...












Παραθέτουμε ένα απόσπασμα από την ομιλία του Κ. Παπανδρέου στη Βουλή πριν από 1 εβδομάδα ακριβώς(Προγραμματικές Δηλώσεις). 


"Το πραγματικό δίλλημα σήμερα είναι εάν θα συνεχίσουμε την απαξίωση των πάντων, ή θα χτίσουμε πάνω στα θετικά. Θα χτίσουμε την Ελλάδα των αξιών. Να τη βγάλουμε από το σημερινό αδιέξοδο και να δημιουργήσουμε μια κοινωνία αξιών. Να κάνουμε συγκριτικό μας πλεονέκτημα μια κοινωνία δικαιοσύνης, ισότητας, ανθρωπιάς, ισονομίας και ίσων ευκαιριών.
Να ζωντανέψουμε αξίες όπως της αυτονομίας στην πολιτική, της λογοδοσίας, της αποτελεσματικότητας και διαφάνειας στο κράτος. Την τήρηση των νόμων, την αξιοκρατία, την συμμετοχή όλων μας στη λήψη των αποφάσεων."



Πηγή: athens.indymedia


Σχόλιο Πειρατών:


Εμείς σας είχαμε προειδοποιήσει. Και είμαστε 19 μέρες μετά τις εκλογές...Τα σχόλια, όπως και το τσουνάμι που έρχεται, δικά σας. 


Επίσης λόγω της εμμονής Χρυσοχοϊδη και των λοιπών φασιστοειδών για ανομία, βαρβαρότητα και χουλιγκανισμό στα Εξάρχεια, θα απαντούμε μόνο με συγκριτική στατική (εν προκειμένω) αλλά δυναμική (κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης του Τζέφρυ) ανάλυση. Ρουσφέτια, μίζες κλπ. 


Εις το επανειδείν

Δεν υπάρχουν σχόλια: